Константин Малофеев и Леонид Решетников, които получиха забрана да посещават

...
Константин Малофеев и Леонид Решетников, които получиха забрана да посещават
Коментари Харесай

Асен Агов: Целта на Малофеев е да бъдем част от зоната на влияние на Русия

Константин Малофеев и Леонид Решетников, които получиха възбрана да посещават България за период от 10 години, споделят концепцията за възобновяване на Руската империя. Тази идеология има напълно съответни стъпки. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия беше Асен Агов, публицист и анализатор във връзка шпионския скандал у нас.

Агов съобщи: Малофеев беше доста деен в анексирането на Крим към Руската федерация, той стои зад това Русия да разгласи наказания на вноса на хранителни артикули от Европейски Съюз, в това число от България, с цел да може да продава своите артикули. Той постоянно събира представители на крайната десница в Европа и Америка, а това не са инцидентни персони.

"Няма никакво подозрение, че Николай Малинов е потърсил точно него, с цел да се осъществят концепциите на тези центрове в Москва. Те желаят България да бъде част от зоната на въздействие на Русия, т.е. да споделяме ориста на Украйна или Грузия ", уверен е анализаторът.

"ГЕРБ е в позиция да губи от целия този звук, който се подвигна. Очевидно е, че това е в подтекста на предизборната акция ", безапелационен е Агов.

"Руските ползи в България не се пазят по този начин изрично от това съдружие, което сега е на прицел, а от доста авторитетни стопански кръгове, свързани с вноса на нуклеарно гориво, на нефт от Русия ", счита Агов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР