Константин Костадинов и Аликанте допуснаха нова грешка, която е трета

...
Константин Костадинов и Аликанте допуснаха нова грешка, която е трета
Коментари Харесай

Константин Костадинов с ново добро представяне при загуба на Аликанте

Константин Костадинов и Аликанте позволиха нова неточност, която е трета подред в испанската Leb Oro. Българинът и неговите съотборници позволиха проваляне при гостуването си на Клавихо със 71:77 в мач от 28-ия кръг.

Баскетболистите на Антонио Перес имат на сметката си 17 победи и 11 загуби, като към този момент заемат шестото място във краткотрайното класиране на втора испанска дивизия. На 10 април Костадинов и компания ще одобряват Оуренсе.

Домакините имаха известно преимущество през първото полувреме, извоювано с 41:39. Във второто полувреме гостите взеха минимално преимущество, което след това изгубиха и това бе всичко.

Костадинов стартира измежду титулярите и затвърди мнението, че се намира в добра форма. Българският национал изигра още един мощен мач в нахлуване, само че това не избави отбора от Аликанте от още една неверна стъпка. Крилото записа 13 точки и 5 битки за 24 игрови минути. При стрелбата си той бе 4/7 отблизо разстояние, 1/4 зад арката и 2/4 от линията за осъществяване на наказателни удари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР