Константин Кацаров, който бе един от участниците в Гласът на

...
Константин Кацаров, който бе един от участниците в Гласът на
Коментари Харесай

Отпаднал участник оплю Гласът на България

Константин Кацаров, който бе един от участниците в " Гласът на България " в тима на Иван Лечев този сезон, отпадна от музикалната конкуренция.

След излъчването на епизода нощес, той побърза да даде своята позиция за отпадането си от предаването, след осъществяването на песента " Рок в минало време ".

Кацаров, който бе част от рок групата " Ренегат ", стартира своя пост с признанието, че не може да губи.

В дълго изложение, той изяснява, че в предаването не са му дали да избере самичък песните, с които да се показа на сцена.

" В кабинета на едната вокална педагожка. Тя ми демонстрира диск на най-хубавата българска певица. Странно. Как се пресмята коя е най-хубавата?!? Това не ми прави положително усещане. Как ще преподаваш на някой, като към този момент си го осъдил, че има по-добър от него… Започва да ми изяснява, че тя и екипът на предаването са ми избрали тъкмо тази ария на Щурците - „ Рок в минало време “. Нямало опция за промени ", написа Константин Кацаров.

Другото обвиняване е обвързвано с това, че е бил възпрепятстван да пее на български език.

" Предоставих няколко листата с по 10 песни. В рамките на един ден. Всички ми бяха отказани. Не разполагаха с правата им. Предложиха ми да пея на британски. Щяло да е елементарно. Защо? Все отново е „ Гласът на България “. В който права за български песни мъчно се намират… ", написа той.

Постът на Кацаров приключва с това, че " не става въпрос за пари, а за чест! ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР