Константин Каменаров е новият генерален директор на БНТ. Той бе

...
Константин Каменаров е новият генерален директор на БНТ. Той бе
Коментари Харесай

Константин Каменаров сменя Вяра Анкова на кормилото на БНТ


Константин Каменаров е новият общоприет шеф на Българска национална телевизия. Той бе определен на съвещание на Съвета за електронни медии (СЕМ) през днешния ден с поддръжката на четирима от общо петимата членове на регулатора, оповестиха от малкия екран. За неговата кандидатура се оповестиха Бетина Жотева, Мария Стоянова, Розита Еленова и София Владимирова. Иво Атанасов гласоподава за Валерий Тодоров.

Сред причините за избора на Каменаров за общоприет шеф на Българска национална телевизия членовете на Съвет за електронни медии акцентираха професионализъм, управническа подготвеност, идея за развиването на Българска национална телевизия и познаване на малкия екран.

Кандидати за поста общоприет шеф на Българска национална телевизия бяха още Емил Кошлуков, Иван Гарелов, Тома Иванов и Сашо Йовков. През миналите два дни шестимата претенденти показаха концепциите си за ръководство пред медийния регулатор и отговаряха на въпроси на членовете на Съвет за електронни медии.

По време на чуването си пред Съвет за електронни медии Константин Каменаров съобщи, че неговата идея е основана на действителни и постижими хрумвания при консервативно финансиране. Подчерта, че бюджетът, с който разполага сега публичната телевизия, е извънредно непълен и даде образец, че преди 15 години той е бил в два пъти по-голям размер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР