Константин изпил каса водка по време на снимките на клипа

...
Константин изпил каса водка по време на снимките на клипа
Коментари Харесай

Коцето изпил каса водка с едно кюфтенце

Константин изпил каса водка по време на фотосите на клипа си с Преслава „ Сладкото зло ”. Това показа артистът в неотдавна в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, изтъквайки, че алкохолът го „ хванал ”, тъй като замезил единствено с едно кюфтенце от кетъринга.
 

В диалога стана ясно още, че Коцето напълно не маркира отпиване, когато подвига тостове по участия, а чества наедно с феновете си. Затова и изявите му, както и сутрините му, не били лесни. И с цел да не се притеснят почитателите му, Коцето показа, че постоянно си прави проучвания, в това число и на черния си дроб. Всичко му е в норма, което си е напряко чудно.

Любопитна детайлност е, че Коцето и Преслава пеят в „ Сладкото зло ”: „ Алкохола стопирах, всичко друго стопирах, тебе да откажа не можах... ”. Добричлийката в действителност в никакъв случай не си е падала по алкохолните питиета. Коцето дори посочи, че по участия колежката му цяла вечер казвала „ наздраве ” с чаша шампанско. „ А аз не мога по този начин, аз се разпределям ”, показа Коцето, а Преслава добави, че постоянно й се оплаквал какъв брой сложни му били участията.

Заради купонджийския си манталитет, се наложило Коцето да удължи с ден своята част от фотосите за клипа „ Сладкото зло ”. Може да пее, че е спрял алкохола, само че на снимачната площадка друго е посочил, когато дошъл подарък от футболиста Христо Стоичков. „ Нашият огромен другар Стоичков се погрижи-.. Има напитка – негова водка, и донесе една каса. Аз най-после открих - на мен ми е неловко да го кажа пред хората, че съм изпил цялата каса ”, показа Коцето през смях. Преслава добави с усмивка, че сътрудника й желал да дегустира преди да предложи на другите на терен. В последна сметка водката май не стигнала до екипа, зает със снимането на клипа. Те се задоволи с кетъринга, от който Коцето се почерпил единствено с едно кюфтенце. „ Едно кюфтенце на кашон водка. И ме хвана ”, призна Коцето.

Няма ужасно, тъй като артистът постоянно върви на профилактични прегледи при лекари, удостовери и Преслава . Всичко е наред, акцентира Коцето, и дори цитира индикатори от проучванията си. Всички са в норма.

В „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” попфолк артистите описаха и за почивката си на Малдивите през есента на предходната година. С тях били мъжът на Преслава – Павел, Надя – дамата на Коцето, и Лоренцо, синът на Софи Маринова. На Малдивите компанията предстоящо всяка вечер се отдавала на шумни купони. Разбира се, гласовитите реализатори пеели обичаните си шлагери. В разгара на едно такова празненство, включващо, несъмнено и почерпка, Коцето по този начин се въодушевил, че хукнал с мобилния си телефон да снима акули. Нагазил, борейки се с вълните, и се заоглеждал за перки, подаващи се над водата, тъй като видели такива с приятелите му по-рано денем. Софи по този начин се стреснала, че непрекъснато побутвала Павел, мъжът на Преслава, да избавя Коцето. „ Нали знаеш, пияният човек и акулите го пазят! ”, показа Коцето през смях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР