Константин, Гери-Никол, Славин Славчев и Иван Юруков оформиха топ 4

...
Константин, Гери-Никол, Славин Славчев и Иван Юруков оформиха топ 4
Коментари Харесай

Риана, Васил Найденов и Джон Ленън на една сцена

Константин, Гери-Никол, Славин Славчев и Иван Юруков оформиха топ 4 и си осигуриха място на финала на музикалното предаване „ Като две капки вода ”. Те ще се състезават за първото място и премия нов лек автомобил в понеделник (28 май), когато ще е 13-ият и финален лайф.
 4-2-1  4-2
Победителят ще бъде определен напълно от публиката, а журито ще може единствено да разяснява осъществяванията, без да дава оценки. За финала Константин ще заложи на огромния Васил Найденов, а Славин избра Иън Гилън от Deep Purple. Иван ще бъде Джон Ленън и ще запее дружно с The Beatles песента Help, а Гери-Никол ще се преобрази в една от обичаните си изпълнителки и вдъхновителки – Риана.

Не по-малко забавни ще бъдат облиците на другите звезди, които по традиция ще запеят в дует. Големите певици Марги Хранова и Софи Маринова ще се превъплътят в други величия – Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. Боби и Златка ще бъдат безконечните Каризма и ще покажат какво значи химия на сцената с песента „ Минаваш през мен ”.

По време на запаметяващия се полуфинал през миналата седмица Константин се преобрази в балканското великолепие Горан Брегович, съпроводен от оркестъра с десетки награди – Вива Монтана.

„ Това е най-хубавият вид на тази ария! ”, съобщи пък рок певицата Милена във връзка интерпретацията на плеймейтката Златка Райкова на нейния облик. Иван изправи публиката на крайници, преобразявайки се по едно и също време в облиците на Youssou N’dour и Neneh Cherry благодарение на холограма. Изпълнението се оказа решаващо в съревнованието със Софи Маринова за четвъртото място в шоуто.

Малко по-късно Гери- Никол предложения водещите да вземат участие в идващото й видео и добави: „ Радвам се, че участвах в това шоу, което ме обогати по всевъзможни способи. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР