Константин е в топ форма! Рефрешнат, готов да гърми, както

...
Константин е в топ форма! Рефрешнат, готов да гърми, както
Коментари Харесай

Коцето след престоq в болницата: „Да умреш дано!” – получих и такива „пожелания”

Константин е в топ форма! Рефрешнат, „ подготвен да гърми ”, както се изрази във видео в обществените мрежи, с помощта на магическите съставки, с които приятелите му от столична клиника, видя HotArena.

Почитателите му бързо изследваха, че става дума за интравенозна терапия. Каква тъкмо си е избрал, Коцето не посочи, нито дали я е комбинирал с някакви други. В уеб страницата клиниката, която е тагнал, интравенозните лечения варират сред 150 и 689 лв.. Така че и клюки, че е пръснал хиляди, не са правилни.

Тези терапиите са шлагер в международен мащаб, защото се вливат ударни дози антиоксиданти, витамини и минерали. Това ги прави желани от спортисти за по-бързо възобновяване, както и от хора, които желаят да подсилят по този метод имунната си система, имат динамичен метод на живот и са изложени на стрес, или пък просто желаят да забавят процеса на стареене. Коцето май от вторите, защото наскоро претърпя интервенция, поради херния, а след това хвана Ковид-19, писа Уикенд. 

„ Здравейте, пичаги, показвам се да кажа, че не съм скочил от балкона. Не ме е уморил Ковид-а, не съм си срязал вените. Минах през някакви хирургични операции. Като цяло избутах хернии, коронавирус, какво ли не... ”, напомни Коцето за премеждията си и побърза да благодари на всички фенове за благите думи и любовта, която излели върху него. „ Благодаря Ви! Наистина, разчувстван съм. Ето, да благодаря и на злобарите, които бяха просто брилянтни! Този път стигнаха върха!

„ Ейй, злощастник! Това ти се пада! Да умреш нека! ”.

Имаше и: „ Нали се вечен, бе, палячо! ”. Това отново е обич, изразена по един по този начин, малко по-особен метод ”, показа Коцето с усмивка във видео в обществените мрежи. Явно артистът е решил да не губи оптимизма си и да одобри даже отрицателните и искрено злобни мнения като израз на обич. Освен това Коцето няма желание да губи положителното си въодушевление, поради сходни тиради, таман когато следва да се развихри отново на музикалната сцена. „ Готов съм да отворя дискотеката ми, да потегли из цяла България, всяко кътче, да бъда се забавляваме, да се обичаме, да се създадем на маймуни, в случай че би трябвало. Очаквайте ме! ”, даде обещание Коцето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР