Константин е повече от щедър към семейството и жена си

...
Константин е повече от щедър към семейството и жена си
Коментари Харесай

Коцето подари на жена си джип за 100 бона

Константин е повече от великодушен към фамилията и жена си Надя. Певецът зарадва половинката си с нов джип „ Мерцедес “ за 100 000 лв.. Бялото украшение на четири колела е със наложителния за Коцето регистрационен номер 9779.

Репортер на „ Уикенд “ засече Надя, която решително шофираше автомобила по столичния бул. „ Черни връх “. Блондиката беше без грим, шофираше деликатно, само че се разсейваше от мобилния си телефон, който държеше в ръка. Това беше единственото нарушаване на булката на Коцето, която прилежно спазваше всички ограничавания по булеварда.  Надя влезе в столичен мол, където се отдаде на шопинг. Тя беше сама и се държеше отзивчиво с хората, които я разпознаха.



Новият джип на Надя

Константин е огромен почитател на колите и постоянно възобновява автопарка си. Изпълнителят къта в гаража си няколко мощни возила. Мерцедесът на Надя е AMG, GLS 63, с всички вероятни екстри, с цел да се усеща собственичката като принцеса. Мoщнaтa кола има 455 ĸoнcĸи cили, решена е в бял цвят и e създадена преди няколко години, не е чисто нова, само че е на малко навъртяни километри. Хитовият артист има в гаража си първокласна лимузина „ Мерцедес “ и спортно „ Порше “. И двата автомобила са бели на цвят и с еднакъв регистрационен номер 9779, а единствено последните им букви са разнообразни, разбра,,Уикенд “.

Зложелатели разясняват, че Коцето се е извинил за забежки в леглото със скъпото возило, което е подарил на жена си Надя. Двамата са семейство от 13 години, като от време на време се носят клюки за изневери от страна на фолкпевеца, само че русата му брачна половинка в никакъв случай не е коментирала тази тематика. Тя е постоянно усмихната и в положително въодушевление и досега не е намеквала за проблеми в брака си със зевзека. Надя има куп фотоси с Константин в обществените мрежи и в никакъв случай не е трила фрагментите с обичания си, както вършат при всеки скандал доста други известни двойки.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР