Константин е от малкото мъже у нас, които искрено обичат

...
Константин е от малкото мъже у нас, които искрено обичат
Коментари Харесай

Коцето се оженил за Надя заради майка й

Константин е от дребното мъже у нас, които откровено обичат тъща си. Фолк артистът толкоз обожава майката на жена си, че дори се похвали в Къщата на "Биг Брадър " и акцентира, че е същински късметлия. "Ако нямам такава тъща, не знам. Заради тъщата си съм с жена ми! Какъв пич е тая жена! Свири на китара, хеви метъл! ", отсече артистът.

Коцето недоумява с какво е заслужил този подарък от ориста да има освен прелестна жена и две деца, а и да случи на тъща и тъст.

Обичта сред изпълнителя на "А-у " и родителите на брачната половинка му не зародила от раз. Даже първоначално майката и бащата на красивата Надя били изрично срещу сватбата им. Като чули, че щерка им желае да им докара шурей фолк артист, реагирали недоверчиво, защото считали, че няма да е сериозен и виновен. Освен това тогава Надя била към момента прекомерно млада и родителите й били уверени, че й е прекомерно рано да се омъжва. Искали първо да се дипломира като юрист, което и щерка им направи, само че по-късно, към този момент като брачна половинка на Константин.

Тези си убеждения и подозрения тъста доктор Петър Стоянов, който е един от най-известните мозъчни хирурзи у нас, и тъщата Цветанка Стоянова, която е психолог, признаха преди време на сватбата на Коцето и Надя.

"Трудно дадохме нашето момиче. Тя е доста млада и не искахме да се омъжва толкоз рано. Константин доста време се пазари с нас и най-после отстъпихме ", призна тогава бащата на Надя.

Майка й по-бързо се убедила в качествата на шурей си. Тъй като е психолог, съвсем незабавно след запознанството им към този момент била сигурна, че Коцето е виновен мъж и същински цени щерка й. "В нашето семейство чалга не се слуша, само че Константин е положително момче ", споделия Цветанка Стоянова около сватбата на щерка си и Коцето преди години, написа седмичник.

Тя го предизвестила, че със брачна половинка й му гласоподават голямо доверие и ще стане неприятно, в случай че не го оправдае. "Сигурна съм, че те ще са щастливи ", откровена е тъщата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР