Консилиерито на Васил Божков - Александър Тумпаров е бил спрян

...
Консилиерито на Васил Божков - Александър Тумпаров е бил спрян
Коментари Харесай

Червена бюлетина! Олигархът Александър Тумпаров закопчан на летището в Атина!

Консилиерито на Васил Божков - Александър Тумпаров е бил спрян в Гърция. Тамошните граничари го закопчали при кацане на летище " Елефтериос Венизелос " в Атина, тръбят локални медии.

 

Мъжът, посочен само с буквите А. И. Т., пътувал дружно със сина си Р. Т., който бил пуснат в Гърция, тъй като за него нямало информация, забраняваща влизането му в страната. В момента атинските управляващи пробват да открият лицата, с които спреният българин има контакт в Гърция, както и къде в страната е възнамерявал  да отседне.

 

Името на Александър Тумпаров нашумя около свадите към активността на Васил Божков.

 

Тогава Тумпаров беше разгласен за търсене като доближен на Божков. Бизнесменът е бил открит у нас. След ареста му през 2020 година незабавно се популяризира непотвърдена информация, че той е настанен в болница, защото здравословното му положение се е влошило. Съдът му наложи гаранция в размер на 1,5 млн. лв..

 

Бизнесменът Александър Тумпаров е прочут най-много като шеф на “Еврофутбол ”. Също по този начин е и член на надзора на футболен клуб “Левски ”. Ръководител е и на казиното, което се намира в София, в хотел “Интерконтинентал ”.

Тагове: Александър Тумпаров Васил Божков Гърция червена бюлетина задържане

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР