Консерваторите в социалните медии разкритикуваха администрацията на Байдън тази седмица,

...
Консерваторите в социалните медии разкритикуваха администрацията на Байдън тази седмица,
Коментари Харесай

Консерваторите разкритикуваха Байдън, след като мигрант от Хаити беше обвинен в изнасилване на тийнейджърка: „Достатъчно е“

Консерваторите в обществените медии разкритикуваха администрацията на Байдън тази седмица, откакто мигрант от Хаити беше упрекнат в обезчестяване на 15-годишна -старо момиче на място, употребявано за настаняване на мигранти.

Властите в Рокланд, Масачузетс Кори Алварес, жител на Хаити, по едно обвиняване за утежняващо обезчестяване на дете, откакто се твърди, че е нападнал 15 -годишно момиче с увреждания в хотел Comfort Inn, употребен за настаняване на мигранти.

Множество източници споделиха на Fox News, че Алварес е пристигнал в Съединени американски щати през юни посредством процеси за предварително освобождение в Куба, Хаити, Никарагуа и Венецуела, което провокира отвращение от страна на консерваторите ориентирани към администрацията на Байдън.

„ Повече заличаване от имиграционните политики на Байдън “, разгласява републиканският губернатор на Флорида Рон ДеСантис на X.

L – президент Байдън R - Кори Алварес (Гети изображения)

" Има единствено две благоприятни условия: 1)...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР