Консервативният активист Кристофър Руфо е написал тактически план за игра

...
Консервативният активист Кристофър Руфо е написал тактически план за игра
Коментари Харесай

След разтърсването на Харвард, Крис Руфо предлага консервативен план за игра, за да си върне елитните институции

Консервативният деятел Кристофър Руфо е написал тактически проект за игра за това по какъв начин американските консерватори могат да поправят своята страна и нейните институции.

В края на предходната година кариерата на тогавашния президент на Харвард Клаудин Гей стана национална вест, откакто тя беше упрекната в закононарушения, вариращи от толериране на антисемитски мнения в кампуса до плагиатство в нейните университетски трудове. Руфо, помощник в Манхатънския институт, оказа помощ за разкриването на обвиняванията в плагиатство против Гей, до момента в който в последна сметка тя се отдръпна от президентството на Харвард.

След като си приписа известна заслуга за това, че е „ изстискала “ Гей от позицията й в оп. изд., той също по този начин написа по-широк манифест, „ Новият десен активизъм “ за IM-1776, обяснявайки по какъв начин да се реализиран сходни промени другаде.

Той твърди, че доста млади и интелектуални консерватори признават, че тактиките, употребявани от техните предшествениц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР