Консервативни групи, които твърдят, че изборите на 3 ноември са

...
Консервативни групи, които твърдят, че изборите на 3 ноември са
Коментари Харесай

Протести в защита на Тръмп в САЩ, стигна се и до сблъсъци

Консервативни групи, които настояват, че изборите на 3 ноември са били откраднати от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, проведоха митинги в цялата страна нощес, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс. На митинга в столицата Вашингтон се стигна до принуждение.

Antifa and Trump supporters fight in DC. Video by:
— Andy Ngô (@MrAndyNgo)
 Тръмп ще посрещне Байдън с пет изтезания Тръмп ще посрещне Байдън с пет изтезания
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп стартира поредност от изтезания на федерално равнище през последните му дни в Белия д...
Полицията приключи спорадични конфликти след рухването на мрака.
Организаторите на митингите бяха придвижването „ Спрете кражбата ”, обвързвано с някогашния помощник на Тръмп, Роджър Стоун, както и религиозни групи.
Групи от подкрепящите президента Proud boys и контрапротестиращи от „ Антифа ” се сбиха в центъра на Вашингтон. Полицията се намеси, с цел да ги раздели, като употребява пикантен спрей върху участващите в конфликтите.
Около 200 членове на Proud boys се бяха присъединили в митинга през вчерашния ден. Много от тях носеха военни маскировъчни дрехи, черни и жълти тениски и противокуршумни жилетки.
 В Съединени американски щати утвърдиха боен бюджет, против който е Тръмп и има наказания за Северен поток-2 и Турски поток В Съединени американски щати утвърдиха боен бюджет, против който е Тръмп и има наказания за Северен поток-2 и Турски поток
Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати утвърди бюджета за защита за 2021 година, който планува наказания против съветските газопроводи,...
Преди рухването на мрака полицията успяваше да раздели участниците в митинга и в контрапротеста. След смрачаване  членове на агресивното крайноляво антифашистко придвижване се разделиха на по-малки групи, с цел да търсят съперниците си по улиците.
Протести имаше и в Мобайл, щата Алабама, както и в Атланта, щата Джорджия – един щатите, в които предизборния щаб на Тръмп се опита да реализира анулация на резултатите от изборите, отбелязва Ройтерс. Медии от град Олимпия, столица на щата Вашингтон, оповестиха, че след конфликти сред съперници и поддръжници на Тръмп е бил прострелян един човек, а трима са задържани.
Малцина от участниците в митинга носеха маски, отбелязва АП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР