Консервативната партия на британския премиер Борис Джонсън има преднина от

...
Консервативната партия на британския премиер Борис Джонсън има преднина от
Коментари Харесай

Консерваторите на Борис Джонсън водят с осем пункта пред лейбъристите

Консервативната партия на английския министър председател Борис Джонсън има преднина от осем пункта пред опозиционната Лейбъристка партия, сочи изследване на публичното мнение на ORB за в. "Сънди телеграф " преди изборите на 12 декември, съобщи Ройтерс.

Проучването, осъществено на 30-31 октомври, сочи поддръжка за консерваторите от 36 %, за лейбъристите - 28 %, либералдемократите - 14 % и за Партията за Брексит на Найджъл Фараж - 12 %, съгласно в. "Телеграф ".

Найджъл Фараж съобщи, че няма да се кандидатира за изборите през идващия месец, избирайки вместо това да води акция в цялата страна против договорката на премиера Борис Джонсън с Европейски Съюз, предава Ройтерс.

"Дали да се кандидатирам в един региони и да се пробвам да вляза в Народното събрание, или да послужвам на идеята по-добре, като мина надлъж и нашир Обединеното кралство, поддържайки 600 претенденти... Реших, че последният курс е верният ", разгласи той.

Както е известно, Фараж, който заема твърда антиевропейска позиция, е бил претендент за Народното събрание седем пъти, само че все безрезултатно. Тази година сътвори Партия Брексит и бързо завоюва най-вече гласове на европейските избори през май.

Партията му ще има представители във всички изборни региони на предварителните избори на 12 декември. Смята с, че той ще бъде огромната евентуална спънка за премиера Борис Джонсън да има повече представители в Народното събрание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР