Консервативна влиятелна личност в социалните медии е обвинена в нахлуване

...
Консервативна влиятелна личност в социалните медии е обвинена в нахлуване
Коментари Харесай

Консервативна влиятелна личност в социалните медии е обвинена за ролята й в атаката на 6 януари срещу Капитолия на САЩ

Консервативна авторитетна персона в обществените медии е упрекната в навлизане в Капитолия на Съединени американски щати и подаване на открадната маса през строшен прозорец, позволявайки на други бунтовници да го употребява като оръжие против полицията, съгласно правосъдни протоколи, разпечатани в понеделник.

Изабела Мария Делука беше задържана предишния петък в Ървайн, Калифорния, по обвинявания в закононарушение, в това число кражба на държавна благосъстоятелност, безчинство и влизане зона с стеснен достъп.

DeLuca, който има към 335 000 почитатели в платформата, известна преди като Twitter, е някогашен стажант в Конгреса, който работи като медиен помощник в The Gold Institute for International Strategy. Профилът на DeLuca на уеб страницата на института споделя, че тя е била дипломат на консервативната младежка организация Turning Point USA.

Instagram, също стажант за някогашния представител на Съединени американски щати Лий Зелдин от Ню Йорк и представителя Пол Госар от Аризона, и двамата са републиканци, които поддържаха някогашния президент Доналд...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР