Консервативна активистка група в петък съди правителството на САЩ за

...
Консервативна активистка група в петък съди правителството на САЩ за
Коментари Харесай

Съпругът на участничката от 6 януари Ашли Бабит, консервативна група, завежда неправомерно смъртно дело срещу правителството на САЩ

Консервативна активистка група в петък съди държавното управление на Съединени американски щати за 30 милиона $ за хипотетичната непозволена гибел на Ашли Бабит, която беше убит и погубен от органите на реда по време на нападението на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати.

Адвокатите на Judicial Watch подадоха жалбата във федералния съд в Калифорния от името на имението и брачна половинка на Бабит, Арън Babbitt, за непозволена гибел и нахлуване и побой. В желае се твърди, че лейтенант от полицията на Капитолия на Съединени американски щати Майкъл Бърд е показал немарливост, когато е стрелял с един гибелен изстрел, който е поразил в рамото Бабит, покровител на Доналд Тръмп, който се включил към навалица, нахлула в Капитолия, пробвайки се да спре узаконяването на изборната му загуба до момента в който се изкачваше през врата, водеща към стаята на къщата. Законодателите бяха евакуирани от етажа на Камарата.

" Фактите приказват истината. Ашли беше нападната от засада, когато беше убита от лейтенант Бърд ", пиш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР