Консервативен член на парламента на Обединеното кралство обеща да внесе

...
Консервативен член на парламента на Обединеното кралство обеща да внесе
Коментари Харесай

Кралските титли на Меган Маркъл, принц Хари, може да бъдат отнети от законодателя на Обединеното кралство след книга-бомба

Консервативен член на Народното събрание на Обединеното кралство даде обещание да внесе законопроект, който ще лиши принц Хари и Меган Маркъл от правата им кралски трофеи.

Боб Сийли упрекна херцога и херцогинята на Съсекс за най-новия кралски спор по отношение на расизма след публикуването на „ Endgame “ от Омид Скоби. Холандската версия на кралския роман неотдавна беше изтеглена от рафтовете в Холандия, откакто се появиха известия, съгласно които копието разпознава името на хипотетична расистка кралска персона.

Издателят по-рано означи, че „ Endgame “ се основава на диалози и изявленията " с сегашен и някогашен личен състав на двореца, доверени другари на кралските особи и даже членове на самите фамилии. "

UK. законодателят Боб Сийли е неотстъпчив по отношение на внасянето на законопроект, който ще лиши принц Хари и Меган Маркъл от техните кралски трофеи. (Getty Images/Members.Parliament.UK)

Сийли написа в The Mail on Sunday, че ще представете сметка през " с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР