Конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на стадиона в

...
Конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на стадиона в
Коментари Харесай

Две кобили и Аркан победиха в надпреварата на Конна полиция

Конни служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи демонстрираха майсторска езда на стадиона в кв. “Бенковски “ в столицата. С обичайните надпревари служителите на реда от група „ Конна полиция “ от Столична дирекция на вътрешните работи уважиха Тодоровден, заяви Министерство на вътрешните работи. 



Пред доста посетители и сътрудници участниците в празничното честване, проведено от Столична дирекция на вътрешните работи с поддръжката на Столична община, бяха поздравени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов и кмета на регион Сердика Тодор Кръстев.

Тържественото разкриване на конкуренцията стартира на площада в кв. „ Бенковски “ с празничен обред и водосвет.

В надпреварите и демонстрациите чиновниците от група „ Конна полиция “ премериха майсторство в ездата и надскачането на трудности. 



Породистите коне зарадваха стотици посетители пристигнали да се насладят на първокласните им умения.

След оспорвана конкуренция бяха отличени най-хубавите ездачи. На първо място бе класиран Михаил Михаилов с кобила Корона, на второ - Димитър Милушев с кон Аркан и на трето - Асен Бояджиев с кобила Джерада. Тримата финалисти получиха и парични награди, обезпечени от компания, ангажирана с организацията на самодейността. 



След връчването на премиите, участниците в надпреварата направиха почетна обиколка на стадиона под звуците на духовия оркестър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР