Конкурси за избор на шефове на част от публичните предприятия,

...
Конкурси за избор на шефове на част от публичните предприятия,
Коментари Харесай

Избират шефове на пристанища с изслушване, предавано във фейсбук

Конкурси за избор на шефове на част от обществените предприятия, под шапката на транспортното министерство, разгласи служебният отраслов министър Христо Алексиев.

Обявени са състезания за избор на общоприет шеф на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “, член на Управителния съвет на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “, член на Управителния съвет на Наказателен кодекс „ Железопътна инфраструктура “, член на Съвета на шефовете на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД, член на Съвета на шефовете на „ Пристанище Бургас “ ЕАД, двама члена на Съвета на шефовете на „ Пристанище Варна “ ЕАД, двама члена на Съвета на шефовете на „ Транспортно строителство и възобновяване “ ЕАД.

Конкурсите ще бъдат извършени в две елементи - писмена и джука.

В писмената част на състезанията претендентите ще показват идея за развиване на съответното дружество, изясняват от транспортното министерство. Писмените концепции на претендентите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Устната част на състезанията ще се организира посредством събеседване с претендентите по избрана тематика. Предвидено е чуванията на претендентите да бъдат оповестени на фейсбук страницата на министерството.

По този метод всеки, който демонстрира интерес ще има опция да се запознае с представянето на претендентите, както и какви ограничения и задължения е предложил за развиването на съответното сдружение, изясняват от ведомството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР