Конкурсът за избор на нов директор на Народния театър е

...
Конкурсът за избор на нов директор на Народния театър е
Коментари Харесай

Министър Атанасов: Конкурсът за избор на Народния театър е проведен по съмнителен начин

Конкурсът за избор на нов шеф на Народния спектакъл е извършен по подозрителен метод и все още шеф няма. Предстои да проверим събитията и едвам тогава ще сложа подписа си, без моя автограф шеф не може да бъде определен. Това съобщи пред БТВ министърът на културата Атанас Атанасов.

" Един недостатък се появява в нашето общество. Известно е на всички, че събитията на състезанието за шеф на Народния спектакъл са съмнителни. Изказаха се отзиви, че един от претендентите се е явил в нетрезво положение и е класиран. На състезанието води Васил Василев, за който всички си честитиха, че е новият шеф - скърбя, в случай че отчайвам някой, само че това не е по този начин ", изясни Атанасов.

" Аз не съм си поставил подписа на протокола и няма да го направя, до момента в който не изясним всички условия. Един член на комисията си е тръгнал преди края. Има подозрения за спор на ползи за членовете на комисията. Обсъждат се всички други възможности. Когато разберем какво се е случило, ще решим какво следва. В момента шеф няма и моят автограф не е комплициран на никое място ", сподели още министърът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР