Конкурсът е за рисунка и е насочен към деца и

...
Конкурсът е за рисунка и е насочен към деца и
Коментари Харесай

Община Севлиево и Държавно ловно стопанство „Росица“ - Севлиево обявяват конкурс на тема „Видовете дървета в българската гора“

Конкурсът е за рисунка и е ориентиран към деца и младежи на територията на общината на възраст от 7 до 19 години, част от самодейността „ Седмица на гората “ в община Севлиево. Участниците ще бъдат ангажирани в активност, която ги насочва към позитивен модел на държание, творчество, знания свързани с екологията и биосферата.

Конкурсът е самостоятелен и ще се организира в следните възрастови групи:

Първа възрастова група – до 7 години;

Втора възрастова група – от 7 до 10 години;

Трета възрастова група – от 11 до 14 години;

Четвърта възрастова група - от 15 до 19 години.

Групови произведения не вземат участие в класирането.

Към всяка рисунка следва да бъдат посочени имена, възраст на участника, образователно заведение или адрес. При изпращане на творбата е належащо да се уточни телефон за контакт с участника или на родител/настойник/учител.

Крайният период за предаване на рисунките е 17:00 часа на 25.03.2024 година, в постройката на ЦПЛР - Детски комплекс „ Й. Йовков ” -Севлиево.

Тричленно жури ще оцени постъпилите произведения и ще бъдат присъдени първа, втора и трета премия във всяка възрастова група. Държавно ловно стопанство „ Росица “ - Севлиево ще присъди специфична премия, а творбата ще стане част от непрекъсната галерия в постройката на стопанството.

Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени в период до 02.04.2024 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР