Конкурсът е изключително престижен и един от най-внушителните в света.

...
Конкурсът е изключително престижен и един от най-внушителните в света.
Коментари Харесай

Мариана Маринова след: „Woman of thе Universe 2018”: Световните конкурси отдавна не са само дефилета на празноглави миски

Конкурсът е извънредно влиятелен и един от най-внушителните в света. Това показа Мис България Марина Маринова, която е съорганизатор на състезанието.

" Сериозните състезания от дълго време не са единствено дефилета на красиви дами. Каузата на „ Woman of thе Universe 2018” „ Не на домашното принуждение над деца” беше посрещната с изключително внимание от медиите. В Колумбия, знаете, хубостта е издигната в фетиш, само че и тематиката за насилието над деца е извънредно настояща ".

Всички участнички са показали в детайли пред комисията какви са проблемите с насилието над деца и по какъв начин страните, които показват се борят с казуса.

„ Преди финалния тур на състезанието се организира детски конкурс за хубост, в който участваха точно деца жертви на принуждение или такива с тежка житейска орис. Историята на едно момиченце, едвам на 5 години раздруса всички. Мария Хосе е щерка на наркодилър, убит по време на полицейска акция, а майка й е в пандиза “, описа Мариана Маринова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР