Конкурс за независим член на Съвета на директорите на столичната

...
Конкурс за независим член на Съвета на директорите на столичната
Коментари Харесай

Отново се търси член на ръководството на „Майчин дом“

Конкурс за самостоятелен член на Съвета на шефовете на столичната „ Майчин дом “ разгласи Министерството на здравеопазването.

Това се случва седмица след прекратяването на предходния конкурс по тази позиция, когато претендент по този начин и не беше определен. Конкурсът бе разгласен при започване на декември 2022 година и бе по две позиции: за представител на страната и за самостоятелен член в Борда на болничното заведение. След прекосяване през трите стадия за представител на страната в управлението на лечебното заведение бе определена Теодора Табакова.

Нито един от четиримата претенденти за другата позиция обаче не съумя да се класира за финала на състезанието. След първия стадий от него отпаднаха Вирсавия Васева-Чорбаджийска и София Йорданова, а след втория – и другите двама претенденти – Димитър Димитров и Иван Сотиров.

Така в края на януари състезанието за самостоятелен член в управлението на „ Майчин дом “ бе преустановен без победител, а в този момент ведомството прави нов опит да откри подобаващ член на Борда на болничното заведение.

Пълния текст на заповедта на министъра може да видите
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР