Конкуренцията между Google и Amazon става все по-ожесточена. Според информация

...
Конкуренцията между Google и Amazon става все по-ожесточена. Според информация
Коментари Харесай

Amazon готви жесток удар по YouTube

Конкуренцията сред Гугъл и Amazon става все по-ожесточена. Според информация на онлайн изданието AdAge Amazon работи по безвъзмездна версия на видео услугата си Prime. В момента тя е налична единствено посредством абонамент от 99 $ на година. В подмяна потребителите получават безвъзмездна доставка на всичките си поръчки, както и достъп до богатия видео списък на Prime. В него има както доста филми и телевизионни сериали, по този начин и лични истински серии и излъчвания.
Сега компанията обмисля да направи това наличие или най-малко по-голямата част от него, налично изцяло гратис. Вместо това потребителите ще би трябвало да гледат и реклами, каквито липсват в Prime. Целта на Amazon е както да усили аудиторията на Prime, по този начин и да притегли рекламодатели, които сега губят пазар поради преориентирането на хората от малкия екран към цифровите услуги.

Освен това Amazon желае да бъде и по-силен съперник на YouTube, Фейсбук Watch и бъдещата видео услуга на Apple. И трите платформи все по-активно залагат на лично наличие в композиция с видео списък.

За да е по-привлекателна за рекламодателите и основателите на наличие, Amazon обмисля няколко разновидността. Един от тях е основаването на обособени канали за всеки създател, сходно на каналите в YouTube. Освен това те може да получават дял от приходите от рекламите при публикуването на несъмнено количество наличие всяка седмица. За рекламодателите пък се обмисля вид да се предлага достъп до част от статистиката и заплащане съгласно броя гледани часове.

За в този момент Amazon не разяснява тематиката. Компанията има твърда традиция да не разяснява проектите си преди те да са публични. Затова не е ясно дали желанията за безплатния Prime са съществени или към момента се изследват опциите пред платформата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР