Конкурент на Meta Platforms Inc. твърди във федерален съдебен процес

...
Конкурент на Meta Platforms Inc. твърди във федерален съдебен процес
Коментари Харесай

Кой може да принуди Зукърбърг да смени новото име на Facebook?

Конкурент на Meta Platforms Inc. твърди във федерален правосъден развой за нарушение на комерсиална марка, че бизнесът му е бил " премахнат ", откакто Фейсбук е приел името му.

Притежаваната MetaX LLC съобщи, че от октомври 2021 година, когато Фейсбук се преименува на Meta Platforms, способността му да прави бизнес с добавена действителност и виртуална действителност е възпрепятствана, тъй като е засенчена от доста по-големите Meta Platforms, които се правят оценка на повече от 450 милиарда $.
 Meta тества по какъв начин да печелим пари във виртуалната действителност
Meta тества по какъв начин да печелим пари във виртуалната действителност

Чрез разнообразни принадлежности за продажба на цифрови активи

В тъжба, подадена във вторник във федералния съд в Манхатън, MetaX търси непрекъсната възбрана, блокираща Meta Platforms да употребява името " Meta ", както и всички облаги на Meta Platform от потреблението на името " Meta ", написа Bloomberg.

MetaX е учредена през 2010 година от Джъстин " Джей Би " Болонино и е софтуерна компания за виртуално " потапяне и прекарване ", която включва съвещания, куриране и продуциране на завладяващи събития и изложения. Междувременно, когато Meta Platforms се ребрандира избра нов фокус върху метавселената или виртуална галактика, която обгръща доста технологии, само че изключително натъртва на AR и VR.
 Meta желае обединен стандарт за метавселената
Meta желае обединен стандарт за метавселената

Искането от страна на компанията на Марк Зукърбърг е подкрепено и от други колоси

" Учудващо, екипът за надлежна инспекция на Фейсбук подцени федералните регистрации на Meta за марката META, която категорично разпознава услугите, " употребяващи цифрова, виртуална и разширена действителност ", сподели по-малката компания.

MetaX също твърди, че Meta Platforms са знаели за съществуването им и работата им преди смяната на името. През август 2017 година старши чиновници на Meta Platforms похвалил MetaX и едно от неговите завладяващи прекарвания в продан на имейли с Болонино, написа в жалбата.
 Кой е Хавиер Оливан, идващият основен действен шеф на Meta?
Ветеран от Meta стана новата дясна ръка на Зукърбърг

Испанeцът ще размени Шерил Сандбърг

В отговор на писмо с искане от декември 2021 година от MetaX, Meta Platforms твърди, че двете компании оферират " фрапантно разнообразни артикули и услуги " и " могат да съществуват спокойно ", написа още в жалбата на MetaX.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР