КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж, обвинен в сексуално насилие

...
КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж, обвинен в сексуално насилие
Коментари Харесай

Бивш работник в центъра за задържане на младежи в Ню Хемпшир почина в очакване на съдебен процес по обвинения в сексуално посегателство

КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж, упрекнат в полово принуждение над младеж в центъра за задържане на младежи в Ню Хемпшир преди десетилетия, умря, до момента в който чакаше правосъден развой, неговият юрист сподели в сряда.

68-годишният Гордън Томас Сиърлс умря в неделя, сподели юрист Джоузеф Фрикано. Той сподели, че не знае повода за гибелта и че клиентът му е очаквал с неспокойствие деня си в съда.

„ Надявам се, че всички и от двете страни могат да бъдат спокойни “, сподели той.

Сърлс беше един от 11-те някогашни държавни чиновници, задържани, откакто щатът стартира невиждано престъпно следствие против Sununu Youth Services Center 2019, макар че обвиняванията против един от мъжете бяха свалени по-рано тази година, откакто той беше приет за незапознат да бъде изправен пред съда.

Сърлс, който се сблъска с три обвинявания за усложнено незаконно полово посягане, включващо младеж сред октомври 1995 година и юли 1998 година, също беше упрекнат в десетки правосъдни каузи, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР