КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Демократът на САЩ Ани Къстър

...
КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Демократът на САЩ Ани Къстър
Коментари Харесай

Депутатът на САЩ Ани Къстър от Ню Хемпшир няма да се кандидатира за преизбиране за седми мандат през ноември

КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Демократът на Съединени американски щати Ани Къстър от Ню Хемпшир сподели в сряда, че няма да се кандидатира за преизбиране Конгресът за седми мандат през ноември, оставяйки обширния 2-ри окръг на щата отворен за вероятен правоприемник на Републиканската партия.

„ Винаги съм казвал, че няма да остана в Конгреса вечно “, сподели 67-годишният Къстър в изказване. Тя не изясни решението си.

Къстър е членът с най-дълъг стаж в историята на най-вече селския регион, който се простира от границата на Ню Хемпшир с Канада до линията на Масачузетс. Включва градовете Нашуа и Конкорд. Склонният към демократите регион не е бил в ръцете на републиканците от 2013 година, когато мястото беше държано от Чарли Бас.

„ Ще продължа да послужвам на хората от Ню Хемпшир до края на моя мандат през януари 2025 година “, сподели Къстър. „ През идващите месеци ще употребявам времето си, с цел да оказа помощ на Конгреса да надгражда напредъка, който сме постигнали, и да довърша работата за американския народ. Ще продължа д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР