КОНКОРД, Н.Х. (AP) — След рекордната победа на Доналд Тръмп

...
КОНКОРД, Н.Х. (AP) — След рекордната победа на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Ню Хемпшир идва на своя ред, след като голямата победа на Тръмп в Айова оказва нов натиск върху Хейли и ДеСантис

КОНКОРД, Н.Х. (AP) — След рекордната победа на Доналд Тръмп в събранията в Айова, гласоподавателите в Ню Хемпшир в този момент идват на своя ред да решат какъв брой оспорвана ще бъде борбата за номиниране на републиканците, защото някогашният президент продължава да господства в партията си.

Бившият дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис са изправени пред възходящ напън да подобрят далечните си резултати на събранията в понеделник, които сложи началото на президентските избори през 2024 година Те имат едноседмичен спринт преди първичните избори идващия вторник в Ню Хемпшир, където гласоподавателите се гордеят с самостоятелната си серия като дългогодишни домакини на първите първоначални избори на Републиканската партия в страната.

Тръмп, ДеСантис и Хейли имат нови Хемпшър стопира по график във вторник. Тръмп първо отиде в Ню Йорк, с цел да се яви на цивилен развой за клюка, произлизащ от изказвания на колумнист, че я е нападнал полово. ДеСантис спря в Южна Каролина –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР