КОНКОРД, Н. Х. (AP) — Шофьор на търговски камион от

...
КОНКОРД, Н. Х. (AP) — Шофьор на търговски камион от
Коментари Харесай

Украински шофьор на камион, замесен в смъртоносна катастрофа, иска обратно книжка, докато чака депортиране

КОНКОРД, Н. Х. (AP) — Шофьор на търговски камион от Украйна, който е изправен пред заповед за депортиране, се пробва да си върне правата на шофиране, откакто е оневинен причинявайки гибелта на седем мотоциклетисти в Ню Хемпшир.

„ Бих желал да желая чуване, с цел да си върна книжката “, писа 28-годишният Володимир Жуковски до Министерството на сигурността на Ню Хемпшир през септември, съгласно записи, получени от Асошиейтед прес според щатския закон за отворени архиви.

Жуковски чака държавно административно чуване по отношение на настояването за лиценз, до момента в който се занимава с неразрешено обвиняване за шофиране в нетрезво положение в Кънектикът, където беше задържан месец преди злополука в Ню Хемпшир. Той отхвърли съглашение за признание на виновността по това дело в четвъртък, съгласно правосъдните регистри.

Оправдателната присъда за непредумишлено ликвидиране от 2022 година провокира мощни мнения от губернатора Крис Сунуну, който сподели, че седемте мотоциклетисти „ не са получили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР