Конгресменката Дуйн обяви, че Байдън губи връзка с реалността заради

...
Конгресменката Дуйн обяви, че Байдън губи връзка с реалността заради
Коментари Харесай

В Конгреса на САЩ заявиха, че Байдън е загубил връзка с реалността

Конгресменката Дуйн разгласи, че Байдън губи връзка с действителността поради думите му за скъпия петрол и газ.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън загуби връзка с действителността, тъй като назова срутва на горивото берекет за американците, сподели конгресменът Бет ван Дуйн.

В понеделник, по време на взаимна конференция с японския министър председател Фумио Кишида, ръководителят на Белия дом сподели, че светът минава през " необикновен временен интервал " заради растящите цени на газа и петрола. По неговите думи, с края на енергийната рецесия планетата „ ще стане по-силна “ и „ ще бъде по-малко подвластна от изкопаемите горива “.

„ Сегашната администрация не е по отношение на действителността. Американците не могат да си разрешат електрически коли за 60 000 $. Те се нуждаят от на ниска цена бензин “, туитира ван Дуйн в отговор на изказването на Байдън.

В Съединени американски щати от няколко месеца се следи непрекъснато нарастване на разноските за сила. Така цената на бензина през днешния ден надвишава 4,5 $ за галон, до момента в който преди година тази цифра беше на равнище три $. Опитите на настоящето държавно управление да се опълчи на повишаването на суровините не доведоха до осезаеми резултати.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР