Мат Гетц признава, че импийчмънтът на Байдън наистина е за подпомагане на републиканците през 2024 г.

...
Конгресменът Мат Гец най-накрая каза тихата част на глас: републиканците
Коментари Харесай

Конгресменът Мат Гец най-накрая каза тихата част на глас: републиканците нямат достатъчно доказателства, за да отстранят и осъдят Джо Байдън. Те просто искат да го накарат да изглежда достатъчно лош, за да загуби изборите през 2024 г.

Републиканците от месеци настояват, че Байдън е виновен за корупция и търговия с влияние в чужбина, въпреки че продуцира. Мнозина в Републиканската партия, включително председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти, започват да предлагат отваряне на Байдън, за да имат достъп до повече информация и свидетели, които уж ще ги отведат до истината.

Но Гец каза, че републиканците трябва преминете направо към процедура по импийчмънт, а не просто към разследване. „Целта на този импийчмънт, от моя гледна точка, не е да се наложи гласуване, което губи“, каза той по време на среща в понеделник вечерта. „Трябва да се подложи на съдебен процес в Сената и между другото, не заради присъда.“

„Няма присъда и отстраняване на Джо Байдън след импийчмънт. Знам това. Знаете това“, каза Гец, въпреки че обвини за това Сената, който се контролира от демократите, а не от .

Гец твърди, че републиканците трябва да импийчмират Байдън, за да го изправят на съд. Но „журито е американският народ.“

„Ако имахме Сената като сцена и платформа за Джеймс Комър да представи своите доказателства и да придвижи този импийчмънт, това няма да доведе до присъда, ” каза Гетц, имайки предвид председателя на комисията по надзора на Камарата на представителите, който ръководи обвинението срещу Байдън.

„Но истинската присъда все още може да бъде произнесена от американския народ.”

< p>Съобщено е, че републиканците планират да започнат разследване за импийчмънт на Байдън през есента. Маккарти настоя, че такова разследване няма да бъде за политически цели, остра критика срещу президента, когото републиканците обвиняват, че въоръжава правителството да преследва Доналд Тръмп.

Но всички разследвания срещу Байдън са абсолютно за политически цели. Републиканците в Камарата на представителите имат множество комисии, които да преследват семейство Байдън. Все още няма никакви доказателства за неправомерни действия, но републиканците използваха разследванията като извинения, за да изхвърлят Байдън на боклука, да атакуват политики, които не харесват, като , и да споделят тези на сина му.

Разследване за импийчмънт и със сигурност пълен импийчмънт, ще изведе това правителствено въоръжение на следващото ниво.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР