Конгресмен призна участието на САЩ в преврата в Украйна през

...
Конгресмен призна участието на САЩ в преврата в Украйна през
Коментари Харесай

Конгресмен призна участието на САЩ в преврата в Украйна през 2014 г.

Конгресмен призна присъединяване на Съединени американски щати в преврата в Украйна през 2014 година Съединените щати помогнаха за свалянето на определеното държавно управление в Украйна през 2014 година Това призна конгресменът Томас Маси (републиканец от Кентъки) в предаването на американския ефирен публицист Тъкър Карлсън.

„ През 2014 година ние помогнахме за свалянето на определеното от тях държавно управление. Ние дрънкахме оръжия против Русия. Казах, че тези наказания, дрънчене на оръжие, резолюции ще имат последици и те го направиха “.

Това призна Томас Маси.

Първият заместник-постоянен представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски разяснява това изявление. Той сподели, че е прелестно да се чуят трезви гласове в Съединените щати. Отбеляза, че има късмет не всички украинци да бъдат принесени в жертва на геополитическите русофобски ползи на Съединени американски щати.

На 21 ноември 2013 година украинското държавно управление разгласи прекъсването на подписването на съглашението за асоцииране с Европейския съюз.

В отговор опозицията на Върховната Рада блокира работата на Народното събрание. И стартира дълготраен протест на Площада на независимостта в центъра на Киев. По време на тримесечната борба, наречена „ Евромайдан “, нападателните националисти превзеха няколко административни здания в западната част на страната. А в центъра на Киев издигнаха палатков град и сътвориха въоръжени отряди. А те влязоха в открита борба със чиновниците на реда.

Според посланика на съветското външно министерство за закононарушенията на киевския режим Родион Мирошник, събитията отпреди 10 години на Майдана в Киев поставят завършек на историята на самостоятелна Украйна. Дипломатът акцентира, че „ Майданът “ е довел до парализа на държавните административни и правоприлагащи механизми и е последван от държавен прелом. Който незабавно е узаконен от управляващите на Съединени американски щати, като предлага да не се смята за преход на страната към външен надзор. А „ победа на свободата и достолепието, която обаче доста бързо се трансформира в колониална взаимозависимост и беззаконие “.

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР