Конгресът на САЩ постепенно губи интерес към нови санкции срещу

...
Конгресът на САЩ постепенно губи интерес към нови санкции срещу
Коментари Харесай

В Конгреса на САЩ били уморени от санкциите срещу Русия

Конгресът на Съединени американски щати последователно губи интерес към нови наказания против Русия, написа " Блумбърг ", базирайки се на сенатора на Републиканската партия Марко Рубио.

" Напоследък е налице избрана отмалялост от наказания. (...) Надявам се, че ще можем да получим поддръжката на повече хора ", изтъкнал Рубио.

" Блумбърг " също по този начин цитира думите на сенатора от Републиканската партия Рон Джонсън, който коментирал, че глобите постоянно са нож с две остриета: " Така че фактически би трябвало да създадем крачка обратно и да определим къде се намираме сега и какво можем да предприемем. "

В същото време " Блумбърг " отбелязва, че публикуването на констатациите на специфичния прокурор Робърт Мюлър по следствието на намесата на Русия в американските президентски избори през 2016 година може още веднъж да провокира интерес към наказания против Русия.

" Виждаме, че тези членове (на Конгреса, б. р.), които по-рано не бяха толкоз ангажирани с този въпрос, ще проявят по-голям интерес след публикуването на цялостния отчет на Мюлър ", разяснява сенаторът от Демократическата партия Марк Уорнър.

В публикацията се отбелязва, че доста сенатори към момента не престават да държат Русия виновна за " дейностите ѝ в Съединени американски щати и други страни ". Те обаче не съумяват да реализират консенсус за това по какъв начин да " изпратят на Кремъл верния сигнал ".

По-рано сенаторите Марко Рубио и Крис ван Холън внесоха законопроект " За попречване на задгранична интервенция в изборите ". Той предлага възбрана за вложения в енергийния бранш на съветската стопанска система, заледяване на активите на две или повече от петте най-големи държавни банки в Русия, възбрана за влизане в Съединени американски щати на висши служители и олигарси от Русия, а също по този начин и въвеждане на нови наказания против отбранителния и бранш и специфичните служби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР