Конгоански шаман е причината за трансфера на Ромелу Лукаку в

...
Конгоански шаман е причината за трансфера на Ромелу Лукаку в
Коментари Харесай

Шаман е причината за трансфера на Лукаку в „Юнайтед“

Конгоански шаман е повода за прехвърлянето на Ромелу Лукаку в „ Манчестър Юнайтед “. Това разкри президентът на някогашния му клуб „ Евертън “ Фархад Мошири.

„ Изкарах две лета с него в опити да го задържа при нас – разкри босът. – Говорих с Лукаку, с сътрудника му, с майка му. Предложих му даже по-добър контракт от „ Челси “, който тогава натискаше за подписа му. Няма да повярвате каква заплата бях подготвен да му дам, само че беше доста огромна. Партньорът ми Бил Кенрайт му беше като татко, както и на доста други играчи. Ромелу обаче слушаше сътрудника си, който му мътеше главата. Въпреки това успяхме да убедим и двамата за нов контракт. Изведнъж обаче звъни телефонът на играча, обажда се майка му, която била на пилигримско посещаване в родното си село. Там вуду-шаман забъркал някакви сякаш вълшебен отвари и споделил, че Лукаку трябвало да напусне „ Евертън “. После нападателят отпътува за Лос Анджелис и в никакъв случай не се върна, мозъкът му си беше отишъл. “

В последна сметка Ромелу Лукаку отхвърля на „ Челси “ и приема офертата на „ Манчестър Юнайтед “. Нападателят мина на „ Олд Трафорд “ против 85 млн. евро без бонусите и се трансформира в един от най-скъпите играчи в историята на клуба.

Снимка: Twitter

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР