Конфузното измъкване на президента на БФС Борислав Михайлов от медиите

...
Конфузното измъкване на президента на БФС Борислав Михайлов от медиите
Коментари Харесай

Бягството на Б. Михайлов коства поста на шефа на ст. "Васил Левски"

Конфузното изплъзване на президента на БФС Борислав Михайлов от медиите след загубата с 2:3 от Косово донесе неприятни последствия за шефа на ст. " Васил Левски " Георги Кузев. Вчера той бе уволнен от поста си. Мотиви за това не бяха оповестени, само че по всичко проличава, че това е резултат от публичния отзив на случилото се в понеделник вечер.

Тогава, час след мача, Михайлов бе засечен от камера по какъв начин слиза по стълбите от ложите и се насочва към лекоатлетическата писта, където го чака персоналният му джип, с цел да го откара през изхода за пожарни и коли за спешна помощ. Така шефът на футболния съюз избегна неприятни въпроси, свързани със загубата, слабата игра на националите и следващата провалена акция за огромно състезание при ръководството му.

При " захода за бягство " Михайлов бе съпроводен точно от Кузев, който е някогашен чиновник на футболната централа, където бе шеф на комерсиалния отдел на БФС и отговорник за маркетинга и рекламата до назначението си да управлява националния стадион през 2013 година

Стореното възмути освен почитатели и медии, само че и лекоатлетите, които упражняват на стадиона. " Нямам думи! Не може 100 метра да извърви ли?! Федерацията (б.р. - по лека атлетика) дава луди пари, с цел да кърпят пистата и ние да можем да бягаме... Ако стъпим на тревата, ни вършат луди... А тук да минава с джипа - пистата става на нищо ", разяснява пред bTV треньорът по лека атлетика Валя Демирева, майка на олимпийската вицешампионка Мирела Демирева.

Спортният министър Красен Кралев не бе изострен към Михайлов, само че даде да се разбере, че не е склонен с постъпката му. " Няма експлицитна възбрана за влизане на частни коли, само че не е редно ", каза той. Именно Кралев е принципал на стадиона и Кузев бе на негово послушание.

 

ГЛЕДНА ТОЧКА

Очаква се селекционерът Красимир Балъков да даде доклад пред управлението на БФС за първите си два мача, в които националният тим позволи загуби. Преди тази среща той съобщи пред " Диема спорт ": " Аз съм отворен за рецензии. Те са добре пристигнали... В треньорската специалност изключително селекционер на народен тим е огромна отговорност, аз съм подготвен за всичко, което идва след назначението. В България има повече от 6 милиона разбирачи на футбол. Казал съм, че имам нова идея, че подборът на играчите ще бъде по-различен. Това не става от през днешния ден за на следващия ден, няма да се откажа от това мое виждане. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР