Конфузна среща - така може да се обобщи последното преживяване

...
Конфузна среща - така може да се обобщи последното преживяване
Коментари Харесай

Конфузно: Брад Пит се засече с бащата на Анджелина

Конфузна среща - по този начин може да се заключи последното прекарване на Брад Бит. Холивудският актьор се засякъл с бащата и брата на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли на галерия в Бевърли Хилс, на която участвал с новата си обичана Инес де Рамон, написа The Sun, базирайки се на очевидци.

„ Много хора видяха какъв брой неловко е за Брад да бъде в една стая със фамилията на Анджи “, споделя един от очевидците. Според осведомени Пит не е знаел, че Джон Войт и Джеймс Хейвън също ще участват на събитието. До спор обаче не се стигнало.

" Джеймс беше отзивчив, само че не видях да приказва с Брад. Те стояха надалеч един от различен и разговаряха с другари ", твърди очевдецът.

Братът на Анджелина Джоли - Джеймс Хейвън, преди време беше доста непосредствен със сестра си. В началото на кариерата си те постоянно посещаваха събития дружно и влизаха в кавги, а мнозина смятаха, че връзката им не наподобява на фамилна - най-много заради навика им да се целуват по устните на аления килим. Хейвън подкрепяше сестра си в борбата ѝ за настойничество над децата против някогашния ѝ съпруг.

Пит и Джоли имат шест деца, в това число три биологични. В същото време, съгласно Daily Mail, след развода с Пит, връзките сред Джеймс и Анджелина станали много по-хладни, само че повода за това не е ясна. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР