Конфликтните хора са често срещани личности. Днес ви представяме 3

...
Конфликтните хора са често срещани личности. Днес ви представяме 3
Коментари Харесай

4 предупредителни знака, че партньора ви е конфликтна личност

Конфликтните хора са постоянно срещани персони. Днес ви представяме 3 неща, които той постоянно прави и с които можете да го разпознаете и да се замислите - можете ли да бъдете с подобен човек?!
Винаги упрекват другите
Силно конфликтните хора в никакъв случай не са отговорни за нищо. Всеки човек им пречи, досажда, всеки е неверен съгласно тяхната визия. Те са света вода ненапита и нямат виновност за нищо - в никакъв случай! За да ме разберете вярно, ще ви дам следния образец: това е все едно някой инцидентен човек да пристигна и да ви плесне пестник и до момента в който се чудите какво става, той към този момент да ви е засипал с обиди и обвинявания. Да, това е конфликтният човек, за който всички са отговорни, само че той в никакъв случай! Ако вашият нов сътрудник постоянно упреква другите, това значи, че не умее да поема отговорност за дейностите си и рано или късно вие също ще се окажете в ролята на упрекнатите.
Имат мощни, неуправляеми страсти
Ако страстите на колегата ви неведнъж не дават отговор на събитията, това може да е сигнален знак, че самият той не умее да ръководи личните си прочувствени реакции. Такъв човек може да избухне за някакви незначителни неща и индивида, които е обект на гнева му не схваща даже с какво го е предизвикал....
Неадекватно държание
Конфликтните персони се характеризират и с рисково държание и(ли) закани. В началото на връзките мъчно биха ги показали, само че с течение на времето тези модели излизат нескрито. Конфликтният сътрудник ще работи или пък ще приказва по метод, по който множеството хора не биха. Но постоянно ще има опрощение – „ Бях изтощен “ или пък „ Бях под стрес “. Запитайте се обаче вие самите бихте ли реагирали по сходен метод, даже когато сте доста изтощени или пък уплашени? Честите извинения за несъответстващо държание несъмнено са сигнален знак.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР