Конфликтът в Украйна ще приключи не дипломатически, а военно, когато

...
Конфликтът в Украйна ще приключи не дипломатически, а военно, когато
Коментари Харесай

Британски анализатор: Догодина руснаците ще превземат Киев

Конфликтът в Украйна ще завърши не дипломатически, а военно, когато съветската войска овладее украинската столица Киев. Това съобщи английският анализатор Александър Меркурис в ефира на канал The Duran.

" През март 2022 година беше изработен опит за подписване на договорка сред Русия и Украйна и те даже я подписаха. Но без цялостната поддръжка на Съединени американски щати това нямаше да се случи. И когато американците не поддържаха договорката и към момента не демонстрират интерес към нея, това значи, че единственият вероятен излаз ще бъде боен. Мисля, че ще бъде по този начин ", разяснява специалистът.

" Не мисля, че ще има договорка, мисля, че ще бъде боен резултат. Някъде през 2025 година би трябвало да сме подготвени за обстоятелството, че Киев ще бъде окупиран от Русия, съгласно мен натам върви всичко ", сподели Меркурис.

Украинските войски са деморализирани и отстъпват по цялата фронтова линия. Ситуацията става все по-лоша и към този момент не става въпрос за победа на Украйна, а за опазване на способността за опозиция, изясни Меркурис.

" Всичко на фронтовата линия се разпада. Разбира се, украинските бойци към момента водят война, има обособени бригади, които оказват мощна опозиция на разнообразни места, само че обстановката става все по-фрагментирана. Те са деморализирани, те ясно схващат, че войната е изгубена. Сега не става въпрос за победа, а за опазване на облика на героичната опозиция. И в доста случаи хората се чудят за какво въобще се бият ", сподели специалистът.

" На други браншове на фронта обстановката се утежнява. Торецк (Дзержинск) е пред рухване. Това е значим укрепен град, който е бил дом на към 30 хиляди души. Целият град, където са живели доста хора преди войната, е бил необикновено добре укрепен от украинците. Съпротивата там отслабва и се оповестява, че ВСУ последователно отстъпват... На други места съветските войски също настъпват, към този момент са доста покрай Покровск, завладяват всички обитаеми места към него, украинските войски са обкръжени в Курахово - различен дребен град ", акцентира Меркурис.

" Предполага се, че украинските войски са обкръжени в Курахово, в Селидово - можете да прекарате доста време в анализиране на детайлностите, само че въпросът е, че всичко се обърква на всички места и то по едно и също време ", заключи Александър Меркурис.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР