Конфликтът в Украйна може да продължи месеци, дори години, заяви

...
Конфликтът в Украйна може да продължи месеци, дори години, заяви
Коментари Харесай

Лондон: Конфликтът в Украйна може да продължи с години

Конфликтът в Украйна може да продължи месеци, даже години , съобщи през днешния ден английският вицепремиер Доминик Рааб и добави, че интернационалните съдружници би трябвало да показват " стратегическа устойчивост " , с цел да е несъмнено, че съветският президент Владимир Путин ще се провали, съобщи Ройтерс.

Нашата задача е с нашите съдружници да подсигуряваме, че Путин ще се провали в Украйна , а това ще отнеме известно време -  говорим за месеци, в случай че не за години, означи вицепремиерът.

Затова би трябвало да демонстрираме известна стратегическа устойчивост, тъй като това няма да свърши за няколко дни, сподели Рааб по телевизия Скай нюз.

Рааб сподели още, че приказките за повишена заплаха от това Русия да употребява нуклеарно оръжие при нашествието си в Украйна са рискова политическа реторика. Така той отговори на въпрос на публицист от телевизия " Скай нюз " за допустима нуклеарна ескалация от страна на Кремъл.

Рааб сподели, че това е отклонение на вниманието от същинските проблеми , а те са, че е налице нелегално навлизане и то не върви по проект.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР