Конфликтът в Украйна може да приключи през лятото на 2024

...
Конфликтът в Украйна може да приключи през лятото на 2024
Коментари Харесай

Кадиров: Конфликтът в Украйна може да приключи през лятото на 2024 г.

Конфликтът в Украйна може да завърши през лятото на 2024 година Това сподели ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров по отношение на това по кое време се чака да завърши специфичната военна интервенция в Украйна, оповестяват съветски медии. Кадиров означи, че продължителността на спора е обвързвана със специфична задача, която съветският президент Владимир Путин сложи на военните, оповестяват съветски медии.

Кадиров счита, че краят на специфичната военна интервенция може да се чака през юни или юли идната година. Кадиров акцентира още, че в случай че самичък е вземал решения, спорът е щял да завърши за три месеца.

„ Виждаме по какъв начин се държи Израел във военните интервенции в Ивицата Газа и нашата задача е да не унищожаваме градовете колкото е допустимо повече, да преговаряме с тези, които желаят да се предадат “, акцентира ръководителят на Чечня. Кадиров също означи, че в противоположен случай съветските военни от дълго време биха завладяли Киев.

Според Кадиров, висшият главнокомандващ назова главната задача: да не се унищожават оптимално градовете, да се попречи на западните страни да навлязат на съветска територия и да наложат своите условия.

Ръководителят на Чечня съобщи през февруари 2023 година, че съгласно него специфичната военна интервенция ще бъде приключена преди края на годината. Според Кадиров, съперниците на Русия нямат различен избор, с изключение на да се върнат към правенето на бизнес с Москва.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР