Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с

...
Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с
Коментари Харесай

Нинова: Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с военна сила

" Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с военни средства. Използването на военна мощ единствено задълбочава проблемите, а не ги взема решение ", това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по повод въздушните удари на САЩ, Франция и Англия против Сирия.

Според Нинова конфликтът може да се приключи единствено с трайно политическо решение, а мястото за това е Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. " Където да се смъкна напрежението и посредством разговор да се откри стабилно решение за разрешаване на рецесията ", сподели тя.

По думите й използването на химическо оръжие е неприемливо, само че такава приложимост в Сирия би трябвало да бъде открита от без значение следствие на Организация на обединените нации.

" Военни дейности без глоба на Организация на обединените нации и утежняване на връзките сред Съединени американски щати и Русия ни отдалечават от постигането на дълготраен мир в Близкия изток, което е извънредно значимо и за района, и за Европа, и за България ", заяви Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР