Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с

...
Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с
Коментари Харесай

Нинова не подкрепя ударите в Сирия

" Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с военни средства. Използването на военна мощ единствено задълбочава проблемите, а не ги взема решение. " Такава позиция изрече водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на ударите на Съединени американски щати, Англия и Франция в Сирия.

Според Нинова използването на химическо оръжие е неприемливо, само че такава приложимост в Сирия би трябвало да бъде открита от без значение следствие на Организация на обединените нации, преди да се подхващат удари.

Нинова мисли, че военни дейности, без глоба на Организация на обединените нации и утежняване на връзките сред Съединени американски щати и Русия, ни отдалечават от постигането на дълготраен мир в Близкия изток, което е извънредно значимо и за района, и за Европа, и за България.

" Конфликтът може да се приключи единствено с трайно политическо решение. Мястото за това е Съветът за сигурност на Организация на обединените нации, където да се смъкна напрежението и посредством разговор да се откри стабилно решение на рецесията ", прикани водачът на социалистите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР