Конфликтът с президента Румен Радев не носи никаква полза на

...
Конфликтът с президента Румен Радев не носи никаква полза на
Коментари Харесай

Иван Таков: Конфликтът с президента не носи никаква полза на БСП

Конфликтът с президента Румен Радев не носи никаква изгода на партията. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков пред социалисти във " Връбница ", оповестиха от пресцентъра на партията. Той беше посетител на разширено съвещание на локалния Районен съвет, на който участва и предходният водач на столичните социалисти Калоян Паргов, членуващ в тази организация.

В началото на събранието Иван Таков подари на ръководителя на Българска социалистическа партия - " Връбница " Станислав Младенов колекционерско издание на книгата " Борба ", в която е събрано цялото творчество на Христо Ботев. Подаръкът беше във връзка първото съвещание на Районния съвет в ремонтирания и освежен клуб на организацията. " В думата " битка " е събран целият живот и активността на Поета. А моето благопожелание към Станислав и всички членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия във " Връбница " е да продължат битката и в никакъв случай да не предават идеалите. Защото без битка няма правдивост и независимост ", пожела Иван Таков на локалните социалисти. Станислав Младенов добави, че този том ще бъде първият в новата библиотека с творчество на български създатели, която ще създадат в клуба след ремонта. " Борбата продължава с цялостна мощ ", добави той.

В последвалата полемика Иван Таков разяснява с локалните социалисти настоящата политическа конюнктура, възможните предварителни парламентарни избори и най-много идния локален избор през есента на 2023 година.

" Много е значимо да вървим обединени към всяко предизвикателство, което се изправя пред Българска социалистическа партия, сподели Иван Таков. - Почти несъмнено до края на годината ще се наложи да проведем предварителни парламентарни избори. От позиция на Градската организация на Българска социалистическа партия в София това не е удобно развиване на нещата, защото измества фокуса ни. Но ситуацията е такова, каквото е. И ние ще вложим всички старания, с цел да се оправим ".

Председателят на Българска социалистическа партия - София разяснява и извършеното в неделя петчасово съвещание на Националния съвет. " За голямо мое удивление съществена тематика на дебата станаха връзките на Българска социалистическа партия с президента Румен Радев, сподели той. - Конфликтът с президента не ни носи никаква изгода. Нещо повече - рецензиите против него ни вредят ".

Иван Таков насочи вниманието на социалистите от " Връбница " към общинската тема и изиска интензивност от всеки един от тях в работата по справяне с локалните проблеми. " През 2015-та година говорехме за София на две скорости. Вече даже може и да са три. Район " Връбница " продължава да е в най-неблагоприятната. Този факт допуска доста старания и работа, с цел да можем да предложим ефикасни решения на жителите в този регион. Затова чакам интензивност и разпоредителност от всеки един от нашите членове. Проблемите може да бъдат решени с гледище и неизменност, а не с бабуване ", добави ръководителят на Българска социалистическа партия - София.

Станислав Младенов уточни няколко съществени и съответни казуса в регион " Връбница ". Те са свързани с инфраструктурата, с неналичието тук-там в детските градини и ясли, с отсъствието на благоприятни условия за спорт и средище за просвета. " Планираме да стартираме акция по озеленяване на междублокови пространства, добави Младенов, който е и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия - София. - Истината е, че нашата мощ е на терен. Директната връзка с хората на улицата е най-ефективна за Българска социалистическа партия. И в тази посока ще насочим нашите старания, които бяхме изоставили по време на пандемията. Разбира се, никога няма да пренебрегнем и останалите информационни канали. Ще засилим сензитивно работата в обществените мрежи, които са не по-малко ефикасни и биха ни помогнали да стигнем елементарно и бързо до нашите симпатизанти. Имаме проект, имаме предпочитание, имаме ремонтиран клуб, а в този момент ни следва да действаме дейно ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР