Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами

...
Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами
Коментари Харесай

Във "ВИП Брадър" е взривоопасно! Мегз и Мария пред бой, полетяха свирепи обиди и закани!

Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами от няколко дни не могат да крият непоносимостта си една към друга и се заяждат. Новата задача на съквартирантите се трансформира в същинска борба, която се размина на косъм от физическа разпра. Тази седмица участниците влизат в казармата. Групирани в два отряда те би трябвало да пазят " Нови хан " от нуклеарна офанзива на Северна Корея. Част от съквартирантите обаче имат подписани контракти за процедури денем. Биг брат ги запита желаят ли да ги употребяват, като изясни, че в случай че пожелаят, то останалите ще ги чакат под дъжда на открито в поза " спокойно ". Енджи без да се замисля отхвърли всички задължения, само че Мегз съобщи, че желае да приказва по телефона, както е по контракт.

Дизайнерката се забави устойчиво с диалога и липсва повече от 40 минути. Това вбеси висящите под дъжда съквартиранти. Първи вълната на неодобрение яхна Цуни. " Е това е дънак, тъй като се дъни. Нас ни гърчат, а тя отива да си приказва по телефона. Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел ", поде той.

Малко по късно Мегз се завърна при останалите, само че още от вратата бе подхваната от най-големия си зложелател в лицето не певицата Мария, която стартира да мрънка. Дизайнерката не й остана длъжна и се отбрани.


" Като ми репликираш още един път, ще ти обърна каскета. Не ми приказва ти споделям. Не желая разговор с теб. П редупреждавам те, че ще си направиш най-малко 4 клипа по какъв начин плачеш ", заплаши я Мария.

" Обърни го още 10 пъти, в случай че искаш. Прави каквото искаш и не се занимавай с мен ", отвърна Мегз.


" Нахалница ", през зъби изсъска певицата.

" Ти си хитруша ", незабавно се обади Мегз.

" Абе, внимавай по какъв начин ми приказваш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава ", вбеси се Мария.

" Абе марш от тука, няма да ми влизаш в пространството. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега за какво не плачкаш. Много ти знае човчето ", поде Мария.

Мегз не й остана длъжна в заканите и заканите. Напрежението набъбна свиреп и двете се заканиха да се разправят на открито.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР