Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и

...
Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и
Коментари Харесай

Побеснели татковци от Гоце Делчев спретнаха бесен екшън с душене и газене пред детска градина

Конфликт сред две 6-годишни деца докара до сериозен конфликт и сред бащите им. Последвал е пердах и даже боричкане с автомобил.

Сюжетът е от Гоце Делчев и се разиграва пред очите на синовете им. Това, по думите на родителите, постанова децата да посещават психолози.

Съпругата на блъснатия с кола мъж - Велин Тодоров, упреква другия татко - Тома Мутафчиев, в опит за ликвидиране.

„ На 20-30 метра се сбиват двамата в наличието на детенцето ми, след което жена се развиква и се оставят. Мъжът ми продължава пешком по тази улица с детенцето ми. Настигнат е от другия човек, който е бил в колата, и съзнателно го блъска свиреп. Този стопира по-надолу 5 метра, връща се и стартира да го бие, до момента в който мъжът ми е в безсъзнание “, споделя пред bTV Вера Макриева, брачна половинка на Велин Тодоров.

Мутфачиев пък от своя странаобвинява Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му.

„ На 28-ми отидох да си закарам детето от детска градина. Не знам дори от къде пристигнаха Велин и синът му и напряко стартира да ме удря, да ме души, бях свиреп пребит. Детето беше излезнало пред стълбичките и от стълбичките стана очевидец на всичко “, описа Тома Мутафчиев, участник в спора.

Видеокамери са снимали по какъв начин Тома Мутфачиев настига с автомобила си Велин Тодоров и го удря. Мутафчиев обаче сподели, че е работил под афект и това за него е непозната преживелица.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР