Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и

...
Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и
Коментари Харесай

След зверски бой между бащи: Мамо, тате отиде на небето ВИДЕО

Конфликт сред две 6-годишни деца докара до сериозен конфликт и сред бащите им. Последвал е пердах и даже боричкане с автомобил. Сюжетът е от Гоце Делчев и се разиграва пред очите на синовете им. Това, по думите на родителите, постанова децата да посещават психолози.

Причината за експанзията е счепкване на детска площадка, при което съгласно брачната половинка на единия мъж - Тома Мутафчиев, другият е подстрекавал сина си да бие техния. Съпругата на блъснатия с кола мъж - Велин Тодоров, пък упреква Тома Мутафчиев в опит за ликвидиране. 

„ На 20-30 метра се сбиват двамата в наличието на детенцето ми, след което жена се развиква и се оставят. Мъжът ми продължава пешком по тази улица с детенцето ми. Настигнат е от другия човек, който е бил в колата, и съзнателно го блъска свиреп. Този стопира по-надолу 5 метра, връща се и стартира да го бие, до момента в който мъжът ми е в безсъзнание. Детето ми сподели, че татко му е отишъл на небето. Започнало е да му прави изкуствено дишане “, споделя Вера Макриева, брачна половинка на Велин Тодоров.

Мутфачиев пък от своя страна обвинява Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му. 

„ На 28-ми отидох да си закарам детето от детска градина. Не знам дори от къде пристигнаха Велин и синът му и напряко стартира да ме удря, да ме души, бях свиреп пребит. Детето беше излезнало пред стълбичките и стана очевидец на всичко “, описа Тома Мутафчиев, участник в спора пред бТВ.

Видеокамери са снимали по какъв начин Тома Мутфачиев настига с автомобила си Велин Тодоров и го удря. Той твърди, че след нанесения му пердах, не помни нищо, в това число че е блъснал с колата си Тодоров, само че и не отхвърля.

„ Не знам, просто съм работил под афект, за мен това е непозната преживелица “, сподели той.

От полицията и прокуратурата отхвърлиха коментар, тъй като тече досъдебно произвеждане.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР