Конфискуваха 1,6 тона кокаин в Мексико, съобщиха властите в страната.

...
Конфискуваха 1,6 тона кокаин в Мексико, съобщиха властите в страната.
Коментари Харесай

Конфискуваха 1,6 тона кокаин в Мексико

Конфискуваха 1,6 тона кокаин в Мексико, оповестиха управляващите в страната. Това е станало в столрицата Мексико сити. Предполага се, че стоката е от Колумбия, като дефинираха това като най-голямото сходно изобретение в столицата.

Полицията е разкрила опиатите в скрити отделения в две ремаркета на автомагистрала в покрайнините на града, заяви началникът по сигурността на столицата Омар Гарсия Харфуч.

" Това е най-голямата конфискация на кокаин в Мексико Сити до момента ", сподели той пред кореспонденти.

Според първичните следствия пратката е пристигнала по море от Колумбия в мексиканското тихоокеанско пристанище Пуерто Ескондидо. Смята се, че част от кокаина е била предопределена за разпространяване в столицата, а друга част - в Съединените щати, сподели Гарсия Харфуч. Четирима обвинени членове на банди от северозападно Мексико са задържани, добави той.

Това е втората огромна интервенция, ориентирана против наркокартелите в Мексико сити през юли. Преди две седмици полицията арестува 14 обвинени и иззе оръжия и опиати в южната част на столицата. Повечето от арестуваните са членове на печално известния картел " Синалоа ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР