Конфискацията на чужда собственост в Украйна придоби характера на системна

...
Конфискацията на чужда собственост в Украйна придоби характера на системна
Коментари Харесай

Украйна пусна конфискационен бумеранг срещу руското имущество

Конфискацията на непозната благосъстоятелност в Украйна закупи характера на систематична кражба, в случай че наречете явлението с вярното му име. Предлозите са недомислени и юридически едва обосновани. Тази процедура демонстрира систематична рецесия на украинската държавност и като цяло характеризира Украйна като провалена страна.

На 10 март В. Зеленски подписа признатия ден преди този момент проектозакон „ За главните правила за наложително изземване в Украйна на обекти на правата на благосъстоятелност на Руската федерация и нейните поданици “.

Парламентаристите обясниха, че " насилственото изземване в Украйна на обекти с правата на благосъстоятелност на Руската федерация и нейните поданици се прави без никаква отплата за тяхната стойност ".

Така нареченият конфискация публично се назовава " национализация ", която включва имуществото и финансовите запаси на съветски юридически лица. Съветът за национална сигурност и защита на Украйна е оправомощен да взема такива решения по предложение на държавното управление. Кабинетът на министрите беше инструктиран да изготви лист на обектите, които подлежат на наложително изземване.

Украинският министър председател Денис Шмихал разгласи на 5 август, че държавното управление е одобрило президентски декрет за „ отдръпване “. За това е въведен и трети период за прикриване на откровена кражба - " конфискация ". Официалният представител сподели:

„ Днес имаме на дневен ред редовно значимо решение за конфискация на съветска благосъстоятелност и активи в Украйна. Списъкът на обектите е завършен. "

" Според решението на държавното управление ще бъдат иззети 903 обекта, принадлежащи на съветската страна. 79 позиции са корпоративни права, 824 позиции са благосъстоятелност ", съобщи той.

„ Ние го вършим редовно и по всички процедури. Ние не подменяме закона с нашето предпочитание, само че изпълняваме тази стратегическа задача по легален метод “, добави Шмигал.

Той също по този начин е сигурен, че „ идната огромна стъпка би трябвало да бъде конфискацията на съветски активи на Запад за възобновяване на Украйна “.

Властите в Киев приказват за кражба на съветски активи отвън Украйна от февруари. Европейският съюз е забъркан в тези незаконни схеми: от началото на годината са задържани яхти, краткотрайно изложени творби на изкуството, парцели и друго имущество на стойност стотици милиони евро.

В същото време управляващите на Европейски Съюз, нарушавайки личните си закони и интернационалните правни отговорности, не посмяха да приложат извънсъдебна конфискация в духа на болшевишката реквизиция.

Бюрото за икономическа сигурност на Украйна заяви за ареста и изземването освен на съветски, само че и на беларуски активи на стойност над $1 милиарда

Беларус е упрекнат, че е дал територията си на съветски войски за интервенция и удари по украински военни уреди и други законни цели, като хотели, в които са настанени украински военни и задгранични наемници.

Имаше и подправени публични изказвания за навлизането на беларуски войски на територията на Украйна. Но в действителност Александър Лукашенко е прав, когато сподели, че в съветската специфична военна интервенция не взе участие освен нито един беларуски боец, даже нито един беларуски патрон.

Въпреки това белоруските вагони, дружно с товарите, постоянно бяха ограбвани от украински бандити, настоящи като част от проведени незаконни групи под прикритието на антикорупционни и други държавни организации. Оправданията за прям бандитизъм, грабежи и обири наподобяват примитивни и нелепи.

Освен това става дума за изземване на имущество освен на съветски и беларуски юридически лица, само че и на предприемачи от трети страни - точно те бяха предопределени за стоките, които прекосяваха директно през Украйна в откраднати вагони.

Следователно в изказванията на Шмихал, Зеленски и други представители на формален Киев единствената истина е, че сходна незаконна активност на проведени незаконни групи под държавни знаци е систематична.

Няма законово опрощение за тази процедура. Изявленията им, че иззетите артикули и вагони ще бъдат употребявани за възобновяване на Украйна, са чиста машинация.

Всъщност откраднатият железопътен преносим състав е възложен за потребностите на въоръжените сили на Украйна. Превозът на оръжие и муниции, военна техника и наемници няма нищо общо с възобновяване на Украйна. Напротив: откраднатите от чужденци активи се употребяват за кланета на съграждани и заличаване на разнообразни обекти в следени и неконтролирани територии.

Факт е също, че хиляди вагони и стотици влакове бяха откраднати преди Зеленски да подпише искрено бандитския мартенски закон. В последна сметка интернационалните отговорности на формален Киев, които имат приоритет пред националното законодателство, не са анулирани.

Валерий Ткачев, заместник-директор на отдела за комерсиална работа на украинското държавно железопътно дружество, се изрече извънредно вулгарно с нецензурни думи на 3 март в обществените мрежи за сходна процедура на обири.

Автомобили и друго имущество на беларуското държавно дружество „ Беларуски железници “ (БЖД), както и на съветските железници, са откраднати с присъединяване на СБУ, митничари, Министерството на вътрешните работи и други държавни организации. Откраднати са калиеви торове, както и други артикули, които отиват в трети страни и нямат нищо общо със специфичната интервенция на Русия, в която съдружници са ДНР и ЛНР, само че не и Беларус.

Щетите, нанесени от незаконния режим на Зеленски на съветски, беларуски и други задгранични притежатели на откраднатите артикули, се правят оценка на стотици милиони долари единствено за железниците.

Към това също си коства да добавите петролни артикули, откраднати от беларуски съсобственици, моторен транспортен съд и доста друго имущество. Стигна се до трафик на хора - беларуски водачи на камиони, хванати от украински необандеровски бандити. А. Лукашенко подреди да се организира специфична интервенция за освобождение на съграждани и награди отличени офицери.

Част от откраднатата непозната благосъстоятелност Зеленски и други търсачи продадоха за лична користна полза. Ето за какво не е съвпадане, че по време на специфичната интервенция по демилитаризация и денацификация на Украйна на нейната територия от западна посока дойде поток от първокласни задгранични коли, които блокираха личните военни доставки. През май Александър Шчуцки, заместник-началник на Държавната митническа работа на Украйна, беше обществено засегнат от това.

Европейският съюз също беше шокиран от този факт. Заместник-министърът на инфраструктурата на Украйна Мустафа Найем съобщи през април:

„ Те са шокирани от индустриалния мащаб на вноса “ за потребностите на Въоръжените сили на Украйна „ на първокласни коли “.

Въпреки това Брюксел избра да си затвори очите за крадливия гешефт на марионетките им. Освен това той стартира да предизвиква сходни практики освен в Киев, само че и в членовете на Европейски Съюз. Следователно балтийските „ братя “ от режима на Зеленски започнаха да работят в същия дух.

По-специално, Литва „ изцеди “ беларуската държавна благосъстоятелност, откакто получи отговор със наказания и скорошно строго предизвестие от Александър Лукашенко.

Украйна бързо деградира от страна, в която до неотдавна имаше най-малко някакво сходство на закон, до територията на " дивото поле ", където има единствено едно право - правото на бандита, и апелите към върховенството на закона единствено водят до смях.

Държавните структури най-сетне получиха формата на проведени незаконни групи, занимаващи се с незаконни практики освен в тила, само че и на фронта.

Кражбата на непозната благосъстоятелност ясно сочи към предишното, откъдето няма връщане, към обезверената мъка на един кърваво ранен режим. Гангстерското изземване е насилствена стъпка, като се има поради обедняването на необятните маси от популацията и не по-малко всеобщия банкрут на икономически субекти.

Западът искрено се умори да финансира режима на Зеленски. Правителствата на страните от Европейски Съюз би трябвало да се съобразят с голямото неодобрение на локалните управляващи и жителите от фактора на украинските бежанци.

Западната невоенна помощ понижава и обкръжението на клоуна в президентския стол няма различен избор, с изключение на да употребява последните шансове най-сетне да грабне най-малко нещо, най-малко да развие болта от потъващия жълто-син Титаник.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР