Конфиденциалността и поверителността стават все по-важни теми за интернет потребителите,

...
Конфиденциалността и поверителността стават все по-важни теми за интернет потребителите,
Коментари Харесай

Google пуска “конфиденциален режим за Gmail

Конфиденциалността и поверителността стават все по-важни тематики за интернет потребителите, без значение дали става въпрос за отбрана на персонални данни, или против следене от страна на огромните компании в софтуерния бранш.

Тази седмица Гугъл заяви, че напълно скоро ще удостои загрижените за онлайн сигурността си консуматори с нов " поверителен режим " в Gmail.

Става въпрос за функционалност, която елементарно ще включваме и изключваме, като ни дава най-различни благоприятни условия за отбрана на връзката ни в платформата на Гугъл.

Благодарение на новия режим, ползващите Gmail ще могат да задават " период на валидност " на даден имейл, след приключването на който известието им ще става невидимо за получателя му.

При изпращане на писма с включен поверителен режим, получателите няма да могат да ги препращат към други, да ги копират или смъкват от мрежата.

Потребителите ще могат да трият и към този момент изпратени известия, което е може би и най-атрактивната оригиналност за мнозина.

Услугата ще е дейна от 25 юни, само че може да отнеме до три дни, преди да стане налична за всички консуматори на Gmail по света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР