Конференцията STOP HATE SPEECH“ е навременно събитие в момент, когато

...
Конференцията STOP HATE SPEECH“ е навременно събитие в момент, когато
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Оценявам високо готовността на ПРБ да противодейства активно на речта на омразата


Конференцията „ STOP HATE SPEECH “ е навременно събитие в миг, когато се прокрадват от ден на ден и повече опити концепциите за единение и мултикултурализъм да бъдат сменени с дезинтеграция на обществото, а езикът на омразата се употребява от време на време даже на институционално равнище. Това заяви  Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, европейски народен представител от Групата „ Обнови Европа “ в Екологичен потенциал и съпредседател на Европейските либерали, във видеопослание, отправено към участниците във форума, открит по-рано през днешния ден от основния прокурор Иван Гешев. 

„ Оценявам високо заявената подготвеност на българската прокуратура да се опълчи и да противодейства интензивно на разпространението на антисемитски настройки и тирада на омразата “, сподели Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е. Той акцентира, че предотвратяването и битката с езика и закононарушенията от ненавист, учредени на етническа и религиозна непоносимост, е „ жизнено  важно “ за демократичните общества. 

Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е подчертава върху дейностите, подхванати на нивото на Европейския съюз, за повишение на осведомеността, обмена на положителни практики и поощряване на съдействието в битката с речта и закононарушенията от ненавист.  

„ Въпрос е и на схващане за ерозивния темперамент на това събитие от жителите и на ангажираност на националните органи. Ето за какво изключително се веселя, когато се провеждат конгреси като инициирания от вас “, обърна се евродепутатът към уредниците. 

„ Историята ясно сподели, че закононарушенията от ненавист не са закононарушения против обособена персона, а заплаха за нашия европейски метод на живот “, добави европейският народен представител от Групата „ Обнови Европа “ и пожела ползотворни полемики в границите на конференцията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР